Bistecca fiorentina (το κλασικό ιταλικό Τ-bone)

Bistecca fiorentina (το κλασικό ιταλικό Τ-bone)

Η διάσημη Ιταλική μοσχαρίσια μπριζόλα

Τηγανίτες με κιμά

Τηγανίτες με κιμά

Αυτές οι τηγανίτες με μαγιά είναι ελαφριές και τραγανές. Για να πετύχουμε την υφή, πρέπει να ανοίξουμε και να διπλώσουμε τη ζύμη με μεγάλη προσοχή. Ο πικάντικος κιμάς χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο του khli’ (διατηρημένο πικάντικο κρέας που χρησιμοποιείται παραδοσιακά γι’ αυτό το γευστικό σνακ).

Φουρνιστά ζυμαρικά με ψαρονέφρι και γιαούρτι

Φουρνιστά ζυμαρικά με ψαρονέφρι και γιαούρτι

Πρωτότυπη γκρατινέ μακαρονάδα, την οποία μπορούμε επίσης να φτιάξουμε με μπούτι κοτόπουλου ή μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο.

Κουνουπίδι στο φούρνο με λουκάνικα και πάπρικα

Κουνουπίδι στο φούρνο με λουκάνικα και πάπρικα

Μια συνταγή με το όχι και τόσο δημοφιλές κουνουπίδι σε συνδυασμό με παραδοσιακά λουκάνικα

Ψαρονέφρι με λεμονάτη σάλτσα κάππαρης

Ψαρονέφρι με λεμονάτη σάλτσα κάππαρης

Σκαρώνουμε στα γρήγορα ένα λαχταριστό λεμονάτο ψαρονέφρι.

Image
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63, Καρδίτσα
Τρικάλων 202, Καρδίτσα