Κρέας
Η μοσχαρίσια μπριζόλα ενώ είναι μάλλον το πιο πολύτιμο και λαχταριστό κομμάτι κρέατος για τους φανατικούς της κρεατοφαγίας, ταυτόχρονα αποδεικνύεται ιδιαίτερα ...
Ποια είναι τα κυριότερα θρεπτικά συστατικά του; Πόσο βλαβερό είναι το λίπος που έχει; Ποια είναι τα πλέον άπαχα και τα πλέον λιπαρά τμήματα;
Τι κάνουμε με το κόκαλο; Πώς να φτιάξουμε μια μπριζόλα «λουκούμι»: κάνουμε μαρινάρισμα σε άλμη.
Το κόκαλο δυσχεραίνει το ψήσιμο ...
Τι κομμάτι επιλέγουμε;
Επιλέγουμε κυρίως κομμάτια κρέατος από το μπροστινό μέρος του ζώου.
Εξαιρετικά για σούπα είναι: το κότσι (με ...
Τεχνικές που θα πρέπει να γνωρίζετε για να φτιάξετε τις τέλειες μπριζόλες που θα προμηθευτείτε απο το κρεοπωλείο μας, με το σωστό τρόπο.
Μεγάλη προσοχή απαιτείται στην αγορά και τη συντήρηση κρεάτων στο ψυγείο και στην κατάψυξη. Η συντήρηση στο ψυγείο, το κρέας στην κατάψυξη, το σωστό ξεπάγωμα κρέα ...
Τα μυστικά για πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια
Διαλέγουμε το σωστό κρέας απο κρεοπωλείο που κόβει τον κιμά παρουσία μας. Τα πιο κατά ...
Το θωράκισμα και το σοτάρισμα είναι τεχνικές μαγειρικής. Και τα δύο περιλαμβάνουν το μαγείρεμα των τροφίμων σε ένα ρηχό τηγάνι στην εστία, αλλά οι ομοιότητες τους ...
Ανάλογα με το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε με μοσχάρι, υπάρχει και το κατάλληλο κομμάτι, προκειμένου να απολαύσετε στο έπακρ ...