Ενημερωση

Κατά την κατάψυξη μειώνεται η ποσότητα νερού και η θρεπτική αξία του κρέατος. Παρατηρείται απώλεια ουσιών σημαντικών για τον οργανισμό. Ποιά είναι η ασφαλέστερη απόψυξη;

- Ο καλύτερος τρόπος απόψυξης γίνεται στη συντήρηση του ψυγείου αφού η χαμηλή θερμοκρασία δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων.
- Ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος η ασφαλής απόψυξη μπορεί να διαρκέσει από 24 ως 48 ώρες.
- Μετά την απόψυξη το κρέας μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για 3 μέρες με εξαίρεση  τον κιμά και το κοτόπουλο στις 1 με 2 μέρες.
- Η απόψυξη σε θερμοκρασία δωματίου υποβαθμίζει την ποιότητα του κρέατος.
- Η απόψυξη στο νερό μειώνει την γευστικότητα του κρέατος.

-  ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΑΠΟΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΩΠΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ
- 1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450