Ενημερωση

 Ποιά είναι τα ωφέλη του κάθε κρέατος; Που υπερέχει το χοιρινό και που το μοασχαρίσιο κρέας;

 

Χοιρινό

•    Προσφέρει υψηλό βαθμό κορεσμού και υψηλά ποσά ενέργειας
•    Βοηθά στην καλή υγεία του δέρματος, των ματιών του νευρικού συστήματος και της πνευματικής απόδοσης
•    Περιέχει λίπος με περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα
•    Έχει μικρότερα ποσοστά χοληστερόλης σε σχέση με το μοσχάρι
•    Προσφέρει μεγάλη ποικιλία γεύσεων
•    H κατανάλωση του μπορεί να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης και της πίεσης του αίματος
•    Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β6 και Β12
•    Είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές της βιταμίνης Β1 (θειαμίνης)
•    Περιέχει μόνο ορατό λίπος, ιδιαίτερα το ψαρονέφρι περιέχει ελάχιστο

Μοσχάρι

•    Συμβάλει στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών
•    Συμβάλει στην ανάπτυξη των ερυθροκυττάρων
•    Προλαμβάνει την αναιμία
•    Βοηθά στην διατήρηση γερών οστών και των δοντιών
•    Προστατεύει από τον καρκίνο. Το μοσχάρι περιέχει το συζευγμένο οξύ λινολεϊκό οξύ (CLA) το οποίο μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και του προστάτη
•    Είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β
•    Είναι η καλύτερη πηγή σιδήρου με την μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα
•    Περιέχει ικανές ποσότητες ψευδαργύρου (4,3 mg/100g)

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας και στον χώρο σας, με πιστωτική κάρτα. Τα καταστήματα μας διαθέτουν mobile POS