Ενημερωση

Τι είναι το σίτεμα του κρέατος και τι ωφέλη έχουμε

 

Βελτιώνει την γεύση του κρέατος και γίνεται πιο τρυφερό.
Το χρώμα του μοσχαριού να είναι σκούρο κόκκινο ή κόκκινο του κερασιού. Το εξωτερικό λίπος που σκεπάζει το μοσχάρι να είναι άσπρο ή ελαφρώς κίτρινο.
Το χρώμα του χοιρινού είναι απαλό ροζ, με μια σχετική υγρασία και το λίπος άσπρο, ενώ τα κόκκαλα μια απόχρωση κόκκινου.
Στο οικιακό ψυγείο, με την προϋπόθεση ότι δεν το ανοιγοκλείνουμε συνέχεια,  το νωπό κρέας μπορεί να διατηρηθεί στη συντήρηση έως και 3-4 μέρες σε σκεύος καλυμμένο με σελοφάν κάνοντας μικρές τρυπούλες για να οξυγονώνεται το κρέας.

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας και στον χώρο σας, με πιστωτική κάρτα. Τα καταστήματα μας διαθέτουν mobile POS