Ενημερωση

Σουβλάκια από χοιρινό, μοσχάρι, αρνάκι και κοτόπουλο με τις 3 πιο συνηθισμένες μεθόδους ψησίματος: στα κάρβουνα, σε ψησταριά αερίου (επάνω σε μαντεμένια πλάκα και στη σχάρα της) και στο γκριλ του φούρνου

Κατά την κατάψυξη μειώνεται η ποσότητα νερού και η θρεπτική αξία του κρέατος. Παρατηρείται απώλεια ουσιών σημαντικών για τον οργανισμό. Ποιά είναι η ασφαλέστερη απόψυξη;

Σελίδα 1 από 2

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

1ο κατάστημα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 63
Καρδίτσα

2ο κατάστημα
Τρικάλων 202
Καρδίτσα

2441080450